Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Zeeboei

We beschikken over een uitgebreide range van zeeboeien optimaal inspelend uw programma van eisen. Op zee focussen we ons op A-kwaliteit zeeboeien met maximale betrouwbaarheid. Hoogwaardig materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden voor een lange levensduur voor maximale veiligheid.

Als leverancier van een Nederlandse, Duitse en Italiaanse fabrikant van zeeboeien kunnen wij voor praktisch iedere situatie een passende waterboei leveren. Gegalvaniseerd staal, composiet of kunststof. UV bestendig tegen verkleuring. Alle leveringen krijgen een intensieve kwaliteitscontrole.

Dankzij innovatieve technologie maken we steeds meer de stap naar intelligente zeeboeien met slimme applicaties zoals:

Vraag stellen

Zeeboei oplossingen

In vele gevallen draait het bij zeeboeien om maatwerkoplossingen. Bel ons of laat een bericht achter op ons contactformulier voor overleg over uw situatie & wensen. Met meerdere merken in ons assortiment en allerlei toepassingen komen we meestal wel tot de gewenste zeeboei oplossing. Hieronder treft u een aantal praktijkvoorbeelden:

Floatex zeeboei

Diameter: 160 cm
Hoogte: 270 cm / 370 cm
Gewicht: 600 kg
Materiaal: Gegalvaniseerd staal
Vulling: PE / PU
 
Varianten: Diverse keuzemogelijkheden

Lees meer


Polyethyleen drijvers

We verkopen en verhuren polyethyleen drijvers voor het markeren en drijvend vermogen van o.a. pijpleidingen, kabels, platforms en gebiedsafzetting. Leverbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren.

Lees meer


Zeeboei keuren

Wij leveren zeeboeien van staal, composiet en kunststof. U kunt onze gecertificeerde keurmeester ook vragen om uw zeeboei te keuren volgende de geldende NEN veiligheidsnormen. Ten behoeve van veiligheid op het water en leidende veiligheidseisen komen wij vaak jaarlijks langs voor een keuring bij bedrijven, waterschappen, gemeenten en jachthavens.